Lajme

29-05-2023

Miliona të tëra dhurohen në shortin e datës 28 Maj në TELEBINGO SHQIPTARE. Fitues nga i gjithë territori i vendit tonë dhe çmime të mëdhaja të premtuara për çdo javë!


22-05-2023

Telebingo Shqiptare
Çmimi i madh bie në Fier, fituesi merr 1,009,200 lekë


24-04-2023

Këtë të diel luajmë për mbi 30 milionë lekë Bingo dhe jo vetëm...


17-04-2023

TELEBINGO SHQIPTARE: Në treg bileta speciale e “1 Majit”


11-04-2023

TELEBINGO SHQIPTARE: Çmimi i madh i kësaj jave udhëton në Burrel, bileta speciale e 1 majit hidhet në treg!


03-04-2023

Të premten do të hidhet në treg edhe bileta për shorteun Special të “1 Majit”, në të cilin do të luhet për bingon e madhe mbi 30 milionë lekë të vjetra të garantuara, për 3 “Rroga Telebingo”, “Super Peta”, “100 sekonda në Spar”, shumën 1 milionë lekë të vjetra, e shumë dhurata dhe çmime të tjera surprizë. 


20-03-2023

Telebingo Shqiptare: Dy fitues në Tiranë dhe Pogradec ndajnë çmimin e madh mbi 12 milionë lekë


13-03-2023

Çdo të dielë, në lojë do jetë çmimi i madh prej dhjetëra milionë lekësh, 3 “Rroga Telebingo”, loja e “Super Peta”, me të cilën do të mund të fitohen deri në 15 milionë lekë të vjetra, “100 sekonda në Spar”, çmimet e “Ruletës së fatit”, si dhe shumë dhuarata e çmime të tjera surprizë


06-03-2023

Telebingo Shqiptare me rastin e "7-8 Marsit" do të dhurojë dhurat speciale për të gjithë fituesit e lojës telefonike dhe bileta nuk do të ndryshojë!


20-02-2023
19 SHKURT: SHORTI I DASHURISË

13-02-2023

Telebingo e Dashurisë këtë të diel në Tv Klan.


06-02-2023

TELEBINGO SHQIPTARE: Katër fituesit e çmimit të madh në shorteun e djeshëm. Fitohet edhe Super Peta!


30-01-2023

Telebingo Shqiptare prezanton biletën e Shën Valentinit.


23-01-2023

Telebingo Shqiptare : Gjithçka që ndodhi në 22 Janar 2023.


17-01-2023

Telebingo Shqiptare: Shorti i pare i vitit 2023 nis me nje tjeter cmim te madh te fituar ne Durres, teksa Bingo mbi 19 milione leke ndahet mes qytetit te Beratit dhe Kukesit.


02-01-2023

DHE MILIONERI I SHQIPERISE MERR QE NE DITEN E PARE TE VITIT MBI 111 MILIONE LEKE NGA TELEBINGO!


29-12-2022

VITI NIS NDRYSHE!


19-12-2022

DO TË NDODH QË KËTË JAVË!

Viti i Ri në Telebingo festohet si askund tjetër!


12-12-2022

Dy fitues ndajnë çmimin e madh të javës, fitohet edhe “Rroga Telebingo”
Ne treg bileta milionere e fundvitit me të cilën luajmë në 25 Dhjetor dhe 1 Janar.


05-12-2022

Cfare do te benit ju me 100 MILIONE LEKE?Zgjidh xhiron Rezultatet Lajme Telebingo Shqiptare Loja telefonike Kontakte Keni ndonjë pyetje?

Telebingo Shqiptare

© National sh.a, Tirana, Albania
Buletini i TeleBingos
Email *
Support
+355 672078190
support@telebingo.al
© Telebingoshqiptare, 2023